de Puddingfabriek evenementen | eten & drinken | vergaderen

DE

PUDDINGFABRIEK

evenementen | eten & drinken | vergaderen

De Puddingfabriek leent zich met haar eigenzinnige karakter uitstekend voor allerlei bijzondere bijeenkomsten, zowel zakelijk als in de persoonlijke sfeer.

De puddingfabriek beschikt over drie zalen en een sfeervolle binnentuin. De ruimtes kunnen apart of in combinatie worden gehuurd.

De ruimtes

Tekengebied 1
nummer 2
Nummer 3

de Salon

de Expeditieruimte

de Directeurskamer

De Salon is vooral ingericht op eten en drinken. Van ontbijt tot borrel, met of zonder thema, dat kan allemaal hier. De salon is onderdeel van de Fabriekshal, waar genoeg ruimte is voor een ontspannen lunch of borrel. De salon vangt het daglicht door zijn industriële ramen uit de jaren 30’. En kijkt uit op de binnentuin.

De grote Fabriekszaal oogt leeg, rauw en stoer. Wie beter kijkt, ziet dat de zaal vol zit met techniek, zodat hij omgetoverd kan worden tot een trouwzaal, een restaurant, een discotheek of een food court. De ruimte kan eenvoudig worden verkleind of gesplitst, zonder aan sfeer te verliezen.

De Directeurskamer staat los van de Expedietieruimte en Salon en ademt een kalme sfeer. Hij is ingericht als moderne en comfortabele vergaderruimte, maar met de tafels eruit is de ruimte ook heel geschikt voor presentaties en lezingen.

Eten & Drinken

Uiteraard is het eten&drinken goed verzorgd bij de Puddingfabriek. Een uitgeserveerd viergangendiner in de FaBRK, een barbecue in de Binnentuin of een vergaderlunch waar je van opknapt in de Directiekamer – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Andere tijden vragen om andere oplossingen.

 

Wij denken graag mee in mogelijkheden. Juist in tijden van restricties is er bij de Puddingfabriek de gelegenheid om bijeenkomsten, van welke aard en met welk doel dan ook goed uit te voeren. Kennis en kunde vormen samen met onze gastvrijheid de basis voor elk evenement.