Feestweek Ten Post

IMG_0729Tijdens de feestweek Ten Post verzorgd Hap en zo….. de catering. Bij alle activiteiten in de tent is onze bar geopend en kunt u hier een heerlijk drankje kopen.

Heerlijk lopend buffetOp donderdag 14 juli verzorgen wij in samenwerking met de organisatie een lopend buffet voor iedereen. Het zal hier gaan om een zeer uitgebreid buffet waarbij, door middel van sponsoring, de kosten zeer laag zijn weten te houden. Voor slechts €7,50 per persoon kunt u al genieten van het heerlijke buffet. (opgave via het opgaveformulier) Aanvang donderdag 14 juli 18:00uur in de feesttent.

 

 

spareribs-9Op zaterdag 16 julizal de gezellige dorps BBQ gehouden worden. Ook deze zal volledig worden verzorgd door Hap en zo….. Er zal gewerkt worden met persoonlijke vleespakketten om iedereen goed te kunnen laten genieten van alle heerlijkheden. Verder staat er voor de deelnemers een buffet klaar met verschillende salades, stokbrood met kruidenboter en allerlei bijpassende sausjes. De kosten voor al dit lekkers bedraagt voor volwassenen slechts €10,- en voor kinderen t/m/ 14 jaar slechts €5,-. (opgave via het opgaveformulier) Aanvang zaterdag 16 juli 18:00uur bij/in de feesttent.

Download hier het opgaveformulier voor het buffet en de BBQ

Lokatie feesttent: Tammengastraat Ten Post

 

Volg ons: FacebooktwitterFacebooktwitter
Deel dit op social media: Facebooktwittergoogle_pluspinterestFacebooktwittergoogle_pluspinterest